Ballina Etiketimet Vellai

Etiketim: vellai

Vëllai i Sokolit, letër Ali Ahmetit dhe Hashim Thaçit

Vëllai i komandant Sokolit, Besnik Ukshini ka dërguar një letër një adresë të agjencisë së lajmeve INA drejtuar Ali Ahmeti dhe Hashim Thaçit. Po ju...

Vëllai i Rexhail Qerimit: BDI deshi të bëjë incident në Opajë,...

Jetulla Qerimi nga Opaja, vëlla i Rexhail Qerimit i cili është i dënuar me burg të përjetshëm, konfirmon se fshati i tyre mbrëmë ka...

Vëllai i Komandant Shqiponjës: Ejani t’ia ndalim rrugën Ali Ahmetit

Familjarët e të ndjerit Xhemail Rexhepit, të njohur si “Komandant Shqiponja”, kanë bërë thirrje që të ndalohet vizita e Ali Ahmetit në Kumanovë. Vëllai...

Lajmet e fundit