Ballina Etiketimet Vilajetet shqiptare ne perandorine osmane

Etiketim: vilajetet shqiptare ne perandorine osmane

Organizimi i shqiptarëve në Perandorinë Osmane dhe përqindja që zinin ato...

Për qindra vjet me radhë nga pikëpamja administrative trojet shqiptare ishin përfshirë në ejaletin e madh të Rumelisë, i cili ishte krijuar qysh në...

Lajmet e fundit