Ballina Etiketimet Votuesit fantom

Etiketim: votuesit fantom

Paguan faturë, zbulon një votues “fantom” në Shkup

Qendra për liri “Civil” kanë reaguar rreth lisës zgjedhore në Maqedoni, të cilët alarmojnë se lista zgjedhore nuk është pastruar ashtu sic duhet, përcjell...

Fillon shpërngulja e votuesve fantomë nga një adresë në tjetër

CIVIL- Qendra për Liri e intensifikon vëzhgimin e procesit zgjedhor në Republikën e Maqedonisë. Për çdo ditë, ekipet monitoruese të CIVIL dhe vëzhguesit qytetarë,...

Lajmet e fundit