Ballina Etiketimet Zgjedhjet me maqedoni

Etiketim: zgjedhjet me maqedoni

BE: Zgjedhjet e lira më 11 dhjetor, kusht për zgjidhjen e...

Zgjedhjet e parakohshme parlamentare të parapara për më 11 dhjetor, janë thelbësore për të ardhmen e Maqedonisë dhe ato doemos duhet të mbahen, në...