Ballina Etiketimet Zgjedhjet parlamentare ne amerike

Etiketim: zgjedhjet parlamentare ne amerike

Ja çfarë dominon fushatën presidenciale në Amerikë

Amerikanët do të zgjedhin presidentin e ri më 8 nëntor kur do të shprehin preferencën e tyre jo vetëm në lidhje me politikat ekonomike...

Clinton-Trump sonte në debatin e fundit

Hillary Clinton dhe Donald Trump sonte vonë ballafaqohen në debatin e tretë dhe të fundit në kuadër të fushatës presidenciale për zgjedhjet presidenciale në...

Lajmet e fundit