Taravari: Kundërshtari jonë është sistemi i kalbur

Në këto momente filloi mbledhja e organizuar nga LEN dhe ASh-ja për nënshkrimin e bashkëpunimit opozitar. Tani më nga LEN me bashkimin e ASh-së, blloku opozitar shqiptar do të quhet VLEN.

Arben Taravari si kandidatë për president i opozitës shqiptare tha se nuk duhet përmendur emra partish por duhet quajtur Lëvizja, sepse ky bashkëpunim do të bëj ndryshimin historik në bllokun shqiptar.

“Kundërshtari jonë është sistemi i kalbur, kurse ne jemi opozita e bashkuar dhe nuk duhet përmendim emra partish e inidvidësh, por që Lëvizja po vjen dhe do ta sjell ndryshimin me 8 maj”, tha Taravari.

Ai shtoi se beson fuqishëm që ai do të kalojë në raundin e dytë në zgjedhjet presidenciale.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu