Tetovarët sërish pa shërbimet e A1 kompanisë, AEK heshtë

Kompania A1 e cila ofron shërbime të Televizionit, internetit dhe telefonisë mobile për më pak se dy muaj ka lënë Tetovarët pa shërbimin të internetit me pretekstin e njejtë si të çdo herë “defekt” i jashtëm, shkruan Top24

“Po thuajse çdo javë, nuk kemi internerët për më shumë se katër ose pesë orë dhe preteksti është se ka defekt i jashtëm për të cilin punohet” shprehet një qytetarë për Top24

“Po ikam kontaktuar më thanë se është defekt, por unë besoj se na gënjnë pasi internet ka por shpejtësia nuk kalon mbi 1.5mbs, kështu që nëse ka problem nuk duhet të ketë fare por kjo ndodh që të mos u dëmshpërblejnë qytetarët dhe njëkohisht nuk ju japin as shërbim” shprehet një qytetarë tjetër.

Ndryshe nga muaj nëntor Top24 ka raportuar disa herë se qytetarët e Tetovës po përballen me probleme të shërbimeve të A1 dhe deri më tani nuk ka pasur asnjë reagim nga AEK.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu