Tmerr në ajër, bien maskat e oksigjenit, pasagjerët përballen me të papriturën në avion

Pasagjerët e një avioni janë përballuar me një situatë të frikshme, pasi për shkak të një problemi janë detyruar të vendosin maskat e oksigjenit.

Avioni ishte nisur nga Varshava për në Bruksel, por është detyruar të bëjë ulje emergjente pas 40 minutash. Për shkak të një problemi në kabinën e avionit, pasagjerëve u është kërkuar të vendosin maskat e oksigjenit deri në ulje.

Pavarësisht panikut, pasagjerëve iu kërkua të mbanin maskat deri sa avioni të ulej dhe të ruanin qetësinë.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu