Tragjedia në Greqi, mes të zhdukurve dhe studentja 20 vjeçare shqiptare, familjarët nuk kanë asnjë informacion

Një studente 21 vjeçare shqiptare është mes personave të zhdukur pas përplasjes së trenave në Greqi më 1 mars.

Studentja quhet Klaudia Lata dhe ndodhej në tren, në vagonët e parë të tij.

Familja nuk ka ende asnjë informacion për vajzën e tyre ndërsa kërkimet vazhdojnë.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu