VIDEO/ Shoqata Vizioni – M, me mesazh të fuqishëm për 22 Nëntorin

Deri sa ne e kemi gjuhën tonë të bukur, nuk kemi nevojë për barbarizma që e bastardojnë gjuhën tonë shqipe.

Nё mbrojtje tё gjuhёs, kulturёs dhe kombit! | Vizioni M

+ VIDEO/ E pёrgaditur nga nxёnёsit e shkollave tё mesme.

109 Vjetori i Ditёs sё Alfabetit

Deri sa ne e kemi gjuhën tonë të bukur, nuk kemi nevojë për barbarizma që e bastardojnë gjuhën tonë shqipe.Nё mbrojtje tё gjuhёs, kulturёs dhe kombit! | Vizioni M+ VIDEO/ E pёrgaditur nga nxёnёsit e shkollave tё mesme.

Posted by Vizioni M on Mittwoch, 22. November 2017


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu