VMRO-DPMNE: Punësimi i gruas dhe djalit të Ramçiloviqit në MPB tregon se institucionet janë përdorur për të strehuar të bindurit, të hetohet rastin

Punësimi i gruas dhe djalit të Ramçilloviqit në MPB tregon se institucionet janë shfrytëzuar për të strehuar të bindurit, DQSK-ja duhet ta hetojë rastin, thonë në komunikatën e partisë nga VMRO-DPMNE, transmeton InfoShqip.

Pasi Ramçilloviqi u bë deputet i LSDM-së, bashkëshorten e tij e punësoi në pozitë të lartë në Ministrinë e Punëve të Brendshme, ndërsa tani edhe djalin e tij si polic.

Dhe ndërsa njerëzit po ikin nga vendi sepse nuk gjejnë punë, për ata që i binden qeverisë, ka dy vende pune për familje në të njëjtin institucion.

Ramçiloviqi nuk duhet të heqë përkatësinë e tij boshnjake, pse ka qindra boshnjakë që nuk mund të shkojnë në punë për shkak të njerëzve si ai, që abuzojnë me politikën.

Ramçilloviq do të duhet t’u shpjegojë të gjithë qytetarëve se si ka arritur të punësojë dy anëtarë të familjes së tij derisa është anëtar i LSDM-së në MPB.

Punësimi i bashkëshortes dhe më pas i djalit në Ministrinë e Punëve të Brendshme vë në dyshim se politika ka ndërhyrë në punësim. Prandaj është shumë e rëndësishme që DHPGJS të hetojë të gjithë rastin, thuhet në deklaratën e partisë./InfoShqip.com


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu