WhatsApp ka bërë të mundur përdorimin e së njëjtës llogari në shumë paisje

WhatsApp ka prezantuar një veçori të re që do t’i lejojë përdoruesit të kenë qasje në të njëjtën llogari në pajisje të shumta. Përdoruesit do të lejohen të përdorin të njëjtën llogari WhatsApp në katër pajisje njëkohësisht.

Megjithatë, versioni beta i kësaj veçorie do të jetë aktualisht i disponueshëm për pajisjet Android të disa përdoruesve. Funksioni i modalitetit shoqërues u testua në versionin e mëparshëm beta të WhatsApp dhe ishte i disponueshëm për përdoruesit e tabletave.

Me funksionin e sapolançuar, kur përdoruesit instalojnë WhatApp në një telefon të ri, ata do të kenë një mundësi për të lidhur llogarinë e tyre me një pajisje tjetër nëpërmjet një kodi QR. Opsioni mund të aksesohet pasi të prekni menunë me tre pika në këndin e sipërm të djathtë të dritares.

Më parë, përdoruesit mund të lidhnin llogarinë e tyre WhatsApp me kompjuterin e tyre desktop përveç smartfonit të tyre.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu