Xhaferi: Qytetarëve duhet t’u lëshohen dokumente personale pa kompensim

Qytetarëve duhet t’u lëshohen dokumente personale pa kompensim, sepse njerëzit i kanë paguar një herë. Ky është qëndrimi personal i kryeministri teknik Talat Xhaferi, i cili ka thënë se arsye pse pse nuk lëshohen dokumente përkatëse nga shteti, janë procedurat e prokurimit, procedurat e krijimit të formularëve, formularëve dhe arsye të tjera që kanë çuar në këtë.

“Duhet të bëhen analiza para se të merret një zgjidhje përfundimtare, duhet të bëhen edhe konstruksione financiare se sa do të kushtonte e gjithë kjo”, tha Xhaferi.

Ai thekson se nuk është e kotë të mendohet se Buxheti i Shtetit është nga paratë e qytetarëve, por nuk është më vetëm çështje mendimi, por sa është shteti i gatshëm të zbatojë propozime të tilla.

Jo vetëm Talati, kushdo që të jetë kryeministër nuk e zgjidh dot problemin për dy ditë. Por në baza ditore jepen detyra për të zgjidhur problemin”, deklaroi Xhaferi.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu