Ky është vaji që forcon zemrën dhe shumë efekte tjera pozitive për shëndetin

Vaji i kungullit përmban vitamina të grupit B, minerale (kalcium, fosfor, kalium, magnez), proteina, mangan, hekur, zink, lektin, dhe oksid salicili.

Vaj Kungulli: përdorimi i tij i përditshëm mund të japë efekte shëndetësore fantastike.

Brenda tij ka më shumë se 60% acide yndyrore të pangopura, dhe është i lartë në vitamina C, E, A dhe K.

Këto janë disa nga përdorimet e vajit për qëllime mjekësore:

Rregullon problemin e prostatës së zgjeruar

Trajton infeksionet e kanaleve urinare tek burrat dhe gratë

Përmirëson sasinë dhe cilësinë e spermës

Rregullon nivelet e kolesterolit

Ndihmon me sëmundjet kardiovaskulare

Ndihmon në reduktimin e parazitëve të zorrëve dhe lehtëson simptomat e sindromës së zorrës së irrituar

Rrit funksionin normal renal

Përmirëson sistemin imunitar

Ka efekt pozitiv në përmirësimin e shikimit

Ndihmon në përmirësimin e djegieve dhe problemeve të ndryshme të lëkurës

Ndalon rënien e flokëve

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here