15 superarmët më të fuqishme në botë (VIDEO)

Njerëzit kanë luftuar njëri-tjetrin për mijëra vjet dhe kjo do të thotë se burime të mëdha i janë kushtuar zhvillimit të armëve të reja dhe më efektive.

Me teknologjinë moderne, studiuesit ushtarakë kanë qenë në gjendje të projektojnë pajisje në një shkallë krejtësisht të ndryshme nga ajo që ishte e mundur më parë, dhe ndërsa bombat bërthamore janë padyshim ende më vdekjeprurësit nga të gjitha, ka shumë krijime të tjera të tmerrshme që mund të bëjnë një sasi të madhe, për të dëmtuar.

Nga aeroplanët te anijet, dhe raketat te infeksionet… përgatituni, sepse është koha për të zbuluar 15 superarmët më të fuqishme.

VIDEO:


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu