A do të ndryshojë BDI ministrat, flet Bekteshi

Vendimin për ndryshimin e mundshëm të ministrave të qeverisë nga radhët e BDI-së do ta marrë kryetari i partisë dhe kryesia e partisë, thotë ministri i Ekonomisë Kresnik Bekteshi, i cili është në pikëpyetje nëse mund të ndikohet nga riorganizimi i paralajmëruar i qeverisë.

“Në rastin e BDI-së na është thënë qëndrimi ynë se nuk ka nevojë të ndryshohen nenet e BDI-së në qeverisjen aktuale.

Por, natyrisht, në përputhje me negociatat që tashmë janë duke u zhvilluar nga presidenti, kryesia e BDI-së dhe kryeministri dhe kryetari i LSDM-së, por edhe me partitë tjera politike, vendimin përfundimtar do ta marrin kryetari i BDI-së dhe Kryesia”, ka thënë Bektesi.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu