A doni të udhëtoni nga Amerika në Japoni në 60 minuta me Stargazer hipersonik

Është një aeroplan futuristik i projektuar për të zhvilluar shpejtësi deri në 11,000 km / orë dhe për të udhëtuar një distancë nga Amerika në Japoni në 60 minuta. Inxhinierët zhvilluan fillimisht një gjeneratë të re të gjeneratorëve reaktivë me emetim zero, të testuar në tunele hipersonike dhe tani prezantuan dizajnin e avionit.

Kompania nuk ka dhënë specifikime të detajuara, përveçse ka një dizajn inovativ dhe sistem të avancuar ftohjeje, me mundësi ngritje/ulje nga çdo aeroport hapësinor. Derisa anija kozmike të jetë funksionale, Venus Aerospace do të fokusohet në zhvillimin e një droni hipersonik me aftësi të ngjashme.

Do të përdoret për testime të mëtejshme nga viti 2023.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu