Administratori e trondit BDI-në: Jam me BESË, nuk vij te ju

Përgjigje të fuqishme ka kthyer një administrator shqiptar, i cili ka marrë SMS prej BDI-së që të marrë pjesë në konventën e tyre më 20 nëntor në sallën Shaban Tërstena në Shkup.

“Jam me BESË, nuk vij”, është përgjigjur shkurt ky administrator, i cili e ka fotografuar ftesën e BDI-së dhe përgjigjen e tij, e pastaj fotografinë e ka shpërndarë në mediume.

Administratorët shqiptarë gjithnjë e më tepër po ja kthejnë shpinën BDI-së, për shkak se gjatë viteve të fundit janë degraduar dhe nënçmuar deri në maksimum.

Ka edhe mesazhe qe u khehen: Krejt shqiptaret jane me BESEN mos na lodhni, ne do shkojme me 22 Nentor ne Shkup te salla B. Trajkovski ne ora 19.
Juristët shqiptarë sqarojnë se partitë në pushtet nuk kanë asnjë mekanizëm që të kërcënohen ndaj administratorëve, sepse administratorët i mbron ligji.

15055878_10157701464185375_6686356397168192973_n


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu