ANALIZË: Gjuha e trupit ia zbulon “mizën ndër kapelë” Artan Grubit (VIDEO)

Sjellja, grimasat dhe gjuha e trupit të Artan Grubit gjatë emisionit të mbrëmshëm në TV-21, flasin shumë më tepër se fjalët e tij. I përballur me akuza nga të gjithë pjesëmarrësit tjerë në debat, në mesin e të cilave ishin vjedhjet e votave, tenderaxhi, patriot i rrejshëm, e kështu me radhë, Grubin e tradhton gjuha e trupit, e cila shfaq stres dhe nervozë, që sigurisht buron nga faji të cilin Grubi e ndjen për akuzat e lartpërmendura. Për më tepër, ndiqni videon në vazhdim:


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu