Angelov: Pres që të kapet personi që valviti flamurin e “Shqipërisë së Madhe” në Tetovë

Drejtori i Qendrës për Menaxhim me Kriza (QKM), Stojançe Angelov, në edicionin veror të “Click Plus” në TV21 tha se pret që institucionet të gjejnë njeriun që valëviti flamurin e “Shqipërisë së madhe” dhe ta sanksionojnë.

“Shikoni çfarë reagimesh shkaktoi valëvitja e një flamuri me Shqipërinë e Madhe. Pres që institucionet ta gjejnë personin dhe ta sanksionojnë. Edhe mua si maqedonas më acaron që një flamur i tillë valon në vendin tim”, tha Angelov.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu