Apasiev do të kërkon dëmshpërblim për përgjim të paligjshëm

Kryetari i së Majtës, Dimitar Apasiev, dje me ftesë të Gjykatës Themelore Penale – Shkup, si palë e dëmtuar, paraqiti një deklaratë me shkrim në lidhje me përgjimin e paligjshëm të komunikimeve personale. Bëhet fjalë për rastin e njohur në opinion si “Shënjestra-Fortesa”.

Me të ashtuquajturën Prokuroria Speciale Publike (PSP) kam marrë një vërtetim për përgjimin e paligjshëm të komunikimeve të mia, unë informoj Gjykatën se ndihem i dëmtuar për shkak të përgjimit të paligjshëm, domethënë “përgjimi i bisedave të mia telefonike për një periudhë të gjatë kohe.

Gjithashtu nëse pas procedimit në Gjykatë vërtetohet përgjegjësia dhe ofruesi i shërbimit të telekomunikacionit (ONE/VIP/A1), përdoruesi i të cilit është Apasiev, dhe në numrin e telefonit të të cilit është aplikuar në mënyrë të paligjshme një masë e posaçme hetimore për përgjimin e paligjshëm të komunikimeve personale, ai gjithashtu paraqet një kërkesë për dëmshpërblim nga kompania për dëmin që ai ka pësuar”, thuhet në deklaratën e Apasievit.

data-full-width-responsive="true">

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu