Azeski: “Bechtel Enka” është një konsorcium ndërkombëtar dhe është e qartë që sapo merr pjesë në një tender është fituese

Kryetari i Odës Ekonomike të Maqedonisë, Branko Azeski për “Bechtel Enka”, tha se qeveria duhet të ndihmojë atë sektor investues, i cili merr pjesë me përqindje të konsiderueshme në bruto produktin vendor.

“Të gjitha situatat që nënkuptojnë zhvillimin e ekonomisë gri dhe korrupsionin duhet të eliminohen, të gjithë të tërhiqen në pozicionet e tyre, të ketë prioritet ekonominë.

Nuk do të lejojmë që situata të vazhdojë. Preferenca duhet t’i jepet operacioneve shtëpiake. Ajo është e shkatërruar.

“Bechtel and Enka” është një konsorcium ndërkombëtar dhe është e qartë që sapo merr pjesë në tender është fitues. Duhet të jetë një angazhim i drejtpërdrejtë i Qeverisë për të ndihmuar atë sektor që merr pjesë me një përqindje të konsiderueshme në bruto produktin e brendshëm dhe që tërheq pas vetes 50 degë të tjera artizanale që jetojnë prej tij”, thotë Azeski për “TV24”.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu