Bëhen të ditur emrat e anëtarëve të Ad hoc trupit për media

Sllagjana Dimishkova, Cvetin Çilimanov, Goran Tërpenovski dhe Lubomir Kostovski janë katër anëtarët e ad hoc trupit të cilët janë propozuar nga partitë, kanë bërë të ditur nga Agjencioni për shërbime audio dhe audiovizuele për REL, transmeton SHENJA.

Dy emrat e pare janë të propozuar nga VMRO-DPMNE ndërsa dy të tjerët janë propozuar nga LSDM.

Partitë siç mësohet emrat i kanë dorëzuar në formë elektronike gjatë ditës së djeshme.

Sipas ndryshimeve në Ligjin për Kodin Zgjedhor anëtari i pestë i cili nuk është propozim partiak, do të duhet të dakordohet mes përfaqësuesve partiak, ndërsa drejtori i agjencisë ta emëroj më së voni deri në 15 ditë pas emërimit të tij.

E tërë procedura duhet të përfundojë deri më 20 gusht.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu