‘Besatarët’ vërshojnë Butelin, Shuto Orizaren, Studeniçanin, Sarajin e Çairin (FOTO)

Kjo dëshmon se më 22 nëntor në Shkup salla Boris Trajkovski do të jetë e vogël për besatarët e koalicionit BESA – RDK..

Në prag të hapjes zyrtare të fushatës parazgjedhore Lëvizja BESA ka zhvilluar takime rasti me banorët e vendbanimeve Butel, Shuto Orizare, Studeniçan, Saraj e Çair. Interesimi i qytetarëve ka qenë i jashtëzakonshëm për të dëgjuar ofertën dhe planet që ofron kjo lëvizje politike e cila do të garojë për herë të parë në zgjedhjet e 11 dhjetorit.
Qytetarët patën rastin të bashkëbisedojnë me bartësit e listave për deputetë, kryetarin e Lëvizjes BESA Bilall Kasami, nënkryetarin Zeqirija Ibrahimi, sekretarin e përgjithshëm Afrim Gashi si dhe anëtarët e kryesisë qendrore Skender Rexhepi – Zejd e Kastriot Rexhepi të Lëvizjes BESA.

Në këto takime, kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami ka thënë se sot si kurrë më parë është koha që shqiptarët të përfaqësohen nga njerëz profesionist, me dinjitet dhe integritet të lartë moral. Ai është shprehur se diskriminimi për shqiptarët përfundon duke e ndëshkuar BDI – në me votë parti e cila, sipas tij, shiti të gjitha interesat kombëtare në emër të përfitimeve personale.

Ndërsa, pjesëmarrja e madhe në këto tubime dëshmon se më 22 nëntor në ora 19:00 salla e Boris Trajkovskit do të jetë e vogël për besatarët.

13438857_1815912478694431_1409294521914226692_n

14915382_1815946842024328_847432283337218994_n

15027566_1815946448691034_2622322555997709698_n

15027783_1815874192031593_7322118940387581848_n

15027785_1815907325361613_1035484712644347800_n

15032069_1815874245364921_1963252743898877370_n

15032110_1815946808690998_7420502138016444671_n

15032295_1815874175364928_7463657716716972331_n

15032906_1815885675363778_517214506792327558_n

15036184_1815874235364922_1193147556191141759_n

15036272_1815912422027770_3606425514774697330_n

15037279_1815874198698259_5918377733615961035_n

15056406_1815912445361101_7970020963254543265_n

15056501_1815907132028299_81878326435289949_n

15078697_1815907078694971_1438812258508312157_n

15078906_1815946872024325_126747528042755835_n

15078936_1815947182024294_8881678835306514133_n

15079029_1815946918690987_1941202703092781961_n

15085561_1815885592030453_1316156927598864457_n

15085718_1815912428694436_5697995403495871040_n

15094456_1815912472027765_1533679795753095819_n

15094485_1815885602030452_2591814736657993920_n

15094526_1815912432027769_7567036382508660436_n

15094839_1815874195364926_452655729030681754_n

15095584_1815947395357606_4070572611155008035_n

15095634_1815946715357674_1411196605159390432_n

15095661_1815907098694969_185804624301057391_n

15107236_1815907245361621_3174315237389296269_n

15107263_1815885645363781_8006329075301223346_n

15107365_1815907275361618_1264057708328262831_n

15107391_1815885692030443_3952666392656810663_n

15109533_1815946762024336_2937722114153577287_n

15109595_1815907402028272_5584409864260578231_n

15110908_1815947145357631_123201612804749498_o

15123023_1815947108690968_1199312799523216446_o

15123290_1815947062024306_4396540862640181344_o

15134597_1815946505357695_7683184299940369970_n

15134766_1815874188698260_5118750064597104343_n

15134785_1815874242031588_1972341281177549475_n

15135950_1815885618697117_6447334226493731504_n


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu