Bletët zbulojnë nëse jeni me kancer ose jo (FOTO)

Kafshët kanë qenë gjithmonë të njohura për shqisën e të nuhaturit e cila është më e formuar se sa tek njerëzit.

Shumë kafshë dallojnë tërmetin apo tornadon kur vie, disa të tjerë dallojnë karakterin apo ndjenjat e njerëzve, prandaj kafshët me të vërtetë janë qenie te mahnitshme.

Së fundi edhe bletët janë trajnuar për të zbuluar kancerin vetëm me anë të shqisës së nuhatjes.

Bletët janë vendosur në një enë xhami ku brenda saj një njeri ka lëshuar frymëmarrjen e tij. Kështu me anë të nuhaturit, bletët fluturojnë brenda enës dhe duke ndjekur aromën dallojnë a ka kancer apo jo./Express


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu