Bujar Osmani e konfirmon: Besmira Ejupi është punësuar ne MPJ

Informacioni është pjesërisht i saktë, është marrë nga Ministria e Sistemit Politik në pozicionin e bashkëpunëtorit protokollar, që është pozicioni fillestar i Ministrisë së Jashtme, tha sot ministri i Punëve të Jashtme sa i përket punësimit të ish prezentueses Besmira Ejupit.

Sipas tij Osmani çdo qytetar i Maqedonisë ka të drejtë të punësohet në Ministrinë e Punëve të Jashtme përderisa i plotëson kushtet.

“Çdokush që ka mbaruar shkollim të lartë dhe në që përputhen në këtë ministri dhe i plotëson kushtet mundet të punësohet në Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe këto nuk janë diplomatë këto janë administratorë”, tha Osmani.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu