Çfarë do të ndodhë me nusen police që shtiu me armë në Manastir?

Masë disiplinore e cila sipas gjitha gjasave do të zbatohet në gjobë prej 15 deri në 20 % nga paga në afat prej gjashtë muajsh, por jo edhe shkarkim, është opsioni të cilin po e bisedojnë shefat e sekretares së kryeshefit të policisë së uniformuar në SPB Manastir, Marija Ristovska-Kaleshkovska e cila në dasmën e saj, menjëherë pas punësimin, me një pushkë ka gjuajtur disa plumba në ajër.

“Me urdhër të Prokurorisë Publike të Republikës së Maqedonisë është nisur një procedurë disiplinore e cila ende është duke zgjatur. Kolegia Ristovska-Kaleshkovska në mënyrë të rregullt vjen në punë dhe po i kryen detyrat që po i jepen”, theksoi zëdhënësja e policisë së Manastirit, Sanja Stamatova.

Gruaja e njohur nga Manastiri, ashtu si me 19 qershor deklaruan nga LSDM-ja e Manastirit, para një kohe ka marr edhe vendimin për punë në SPB Manastir, menjëherë pas përfundimit të shkollës së mesme ekonomike.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu