Dauti: Kush janë “Levicat” dhe qarqet pro-ruse brenda koalicionit qeveritar?

Nga: Ilire Dauti

Kush janë “Levicat” dhe qarqet pro-ruse brenda koalicionit qeveritar? Është pyetja që duhet t’i japë pergjigje Arbër Ademi dhe shumica parlamentare, para se të sugjerojë çfarë duhet të bëjnë të tjerët pasi në seancën parlamentare për miratimin e konkluzave për propozimin francez shumicës nuk i erdhën të paktën katër deputetë të cilët ishin kundër propozimit francez dhe në një linjë me forcat pro ruse. Të mos ishin deputetët e opozitës shqiptare do të realizohej plani rus dhe do të dështonte procesi. Le të tregojnë a ju ka mbetur koalicioni “pro evropian” apo ju kanë hyrë brenda forcat pro-ruse?
Poashtu Arbër Ademi duhet të tregojë a i ka ndërprerë kryetari i tij, Ali Ahmeti, takimet me ambasadorët rus?


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu