Deri sa të jetë BDI dhe Ali Ahmeti shqiptarëve nuk do t’u mungojë asnjë qime floku

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, i është përgjigjur nënkryetarit të VMRO-DPMNE-së, Aleksandar Nikolovski, i theksoi se pas zgjedhjeve nuk do të koalicionojnë me BDI-në dhe se partia e Ahmetit duhet të jetë në opozitë, duke thënë se përderisa janë BDI-ja dhe Ali Ahmeti, shqiptarëve nuk do t`u mungojë as një qime floku

Më kujtohen deklaratat e Zoran Zaevit në mitingje kur thoshte “Pse jo, BDI në opozitë”, dhe e dini rrjedhën tutje, rezultatin, këtë e tha mes tjerash në përgjigjen e tij në lidhje me deklaratat e fundit nga VMRO-DPMNE se nëse fitojnë zgjedhjet, nuk do të koalicionojnë me BDI-në”, deklaroi Bujar Osmani.

Osmani tha se derisa është Ali Ahmeti, shqiptarëve nuk do t’ju mungojë asnjë qime.

VMRO-së mund t’i them vetëm se derisa është BDI dhe Ali Ahmeti, shqiptarëve nuk do t’u mungojë asnjë qime. Kështu që të gjitha ato kërcënime janë të pavlera”, pohoi Osmani.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu