Disa foto që tregojnë se si teknologjia dhe interneti kanë ndryshuar jetën tonë (FOTO)

Për shkak të rolit të madh që ka sjellë interneti në jetën moderne, jeta e vërtetë pothuajse është shuar.

Pajisjet dhe teknologjia tani luajnë një rol të madh në jetën tonë.

Pavarësisht kësaj, është qesharake të mendosh se si teknologjia ka ndryshuar edhe sjelljen tonë, transmeton Gazeta Express.

Në këto ilustrime më poshtë të punuara nga Bright Side (të përshtatura në gjuhën shqipe nga Gazeta Express), do të mund t’i shihni disa shembuj se si e ka ndryshuar interneti jetën tonë.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu