Disa persona nuk u janë përgjigjur ftesës së Janevës

Një pjesë e personave të ftuar nga PSP nuk janë paraqitur. Nga Prokuroria Publike Speciale thonë se një pjesë e personave të ftuar në bisedë nuk i janë përgjigjur të njëjtës dhe ftesat janë kthyer mbrapsht, për arsye se personat nuk janë gjetur në adresën ku është dërguar ftesa për shkak pushimeve vjetore ose shkaqe tjera.

Nga Prokuroria Speciale bëjn të ditur se do të dërgojnë ftesa të reja për të gjithë ata që për arsye të ndryshme nuk i janë përgjigjur ftesës dhe të njëjtëve do t’u caktohen oraret e reja të marrjes në pyetje për rastet që po heton Prokuroria Speciale Publike


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu