Fetai: Bujari po mburret me hapjen e negociatave në gjuhën maqedone

Nga: Arben Fetai

Bujari po mburret me hapjen e negociatave në gjuhën maqedone. E para, RMV nuk i ka hapur negociatat por është shpikur një format takimi që nuk ekziston në politikën e zgjerimit, spin politik sa për të blerë kohë.

Dhe e dyta, këtë krekosje të BDI-së do e kishim kuptuar sikur edhe gjuha shqipe të ishte zyrtare në marrëdhëniet e jashtme te vendit.

Pra, këta të gjitha punët i kanë gjysmake, sa për t’u hedh pluhur syve qytetarëve, si negociatat ashtu edhe zyrtarizimin e gjuhës shqipe.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu