Fillon ndërtimi dhe rehabilitimi i kanalizimit në Berovë

Në Berovë sot do të fillojë rehabilitimi dhe ndërtimi i rrjetës së kanalizimit në këtë komunë, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Fillimin e ndërtimit do ta shënojë zëvendës ministri për mjedis hapësinor dhe planifikim urban Stevo Temelkovski, si dhe Nikola Bertolini nga delegacioni i BE-së në Republikën e Maqedonisë, kryetarët e komunave të Berovës dhe Pehçevës Dragi Naxhinski dhe Igor Popovski.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu