Fluks i lartë hyrjesh dhe daljesh nga Qafë-Thana

Fluks levizjesh ne hyrje dhe dalje ne piken kufitare te Qafe Thanes.

Burimet bejnë me dije se gjate 24 orëve të fundit nga kjo pikë kufitare kanë hyrë dhe kanë dalë më shumë se 7 mijë shtetas shqiptarë dhe të huaj.

Të njëjtat burime thanë se gjatë tri ditëve të findit nga të dy anët e kufirit kanë levizur më shumë se 20 mijë shtetas.

Për të përballuar numrin në rritje të hyrje daljeve policia nga Maqedonia e Veriut kufitare ka shtuar numerin e sporteleve duke e çuar në 7 sportele, katër prej të cilëve janë në hyrje.

Gjatë tri ditëve të fundit në pikën kufitare të Kapshticës kanë hyrë e kanë dalë nga Greqia më shumë se 13 mijë shtetas. Pala shqiptare në Kapshticë punon me 5 sportele.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu