Fluks turistësh në të dy anët e kufirit, bllokohet Qafë-Thana

Fluks udhëtarësh në pikën kufitare të Qafë-Thanës, duke bërë që të krijohet radhë e gjatë në të dyja anët. Kjo pasdite e gjen pothuajse të paralizuar si në hyrje edhe në dalje këtë pikë kalimi për shkak të numrit mjaft të madh të mjeteve që hyjnë e dalin.

E gjithë kjo situatë jo vetëm për shkak të fluksit por edhe sistemin me një ndalesë që aplikohet në këtë doganë prej 1 gushtit.

Në të gjitha pikat e kalimit kufitar në këtë fundjavë ka pasur fluks të shtuar udhëtarësh që hynë dhe dalin nga Shqipëria.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu