Gjen një arkë thesari të groposur në pyll, ja çfarë ishte ajo (VIDEO)

Derisa po kërkonte objekte me një pajisje për zbulimin e metaleve, hasi në një arkë thesari të cilën nuk e hapi.
Pasi që nxori arkën jashtë gropës ai lexoi një shkrim anash i cili e bëri atë mos ta hapte fare këtë arkë dhe ta kthente prapë aty ku ishte. Po ta gjenit ju a do të ishit në gjendje të duroni dhe mos ta hani atë?

Kjo arkë ishte groposur aty si pjesë e lojës më të re në internet Geocaching e cila i fron njerëzit që ta fshehin një pako me gjësende personale, një bllok shënimesh ku shkruhen të gjitha gjësendet që gjenden aty dhe ti fus koordinatat në aplikacionin e lojës që të tjerët vijnë dhe ti gjejnë. Por aty nuk lejohet marrja e gjësendeve pa lënë diçka tënden dhe ta mbash shënim në bllok.

 


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu