Gjesti i madh i ministrit Lloga, suksesin ua atribon të punësuarve dhe i falenderon

Jemi mësuar të dëgjojmë ministrat duke u mburur vazhdimisht për sukseset dhe arritjet e ministrive të tyre. Por pas gjithë atij suksesi qëndrojnë dhjetëra të punësuar të cilët punojnë shpesh herë edhe gjatë orarit të natës, informon PRESSonline.al

Ministri i Drejtësisë, Krenar Lloga dhe sekretar gjeneral i ASH-së, është ndër të rrallët, e ndoshta edhe i vetmi që një suskes të digasterit që drejton ua ka atribuar të punësuarve, duke thurur fjalët më të bukura për ti falenderuar ato. Lexoni postimin e plotë dhe madhështor të ministrit Krennar Lloga.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu