Harrojeni palestrën, këto ushtrime për 4 minuta në ditë, do iu zhdukin dhjamin (VIDEO)

Siç e dimë të gjithë, muskujt e barkut janë pjesë e rëndësishme e fizikut të njerëzve, dhe është tejet e vështirë shkrirja e dhjamit me qëllim të shfaqjes së muskujve të barkut.

Megjithatë, Marco Trunzo, trajner personal dhe vloger i njohur, para një viti kishte përpiluar një rutinë 4-minutëshe me ushtrime të barkut, e cila deri tani ka arritur të merr mbi një milion klikime.

Në videon e mëposhtme, të cilën Telegrafi e sjellë për ju, Trunzo sugjeron t’i bëni nga 20-30 përsëritje për ushtrimet të cilat na i tregon ai, dhe sugjeron të pushoni vetëm 10-20 sekonda mes çdo ushtrimi.

Ciklin me ushtrime duhet ta përsëritni dy herë – por me kohën mund të bëni edhe më shumë – e gjithashtu rutinën duhet ta bëni çdo dy ditë.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu