Hasanbegu dhe fshatrat përreth nën ujë dhe terr, uji mbi 2 metra nëpër shtëpi, shembje të dheut (VIDEO)

Hasanbegu dhe vendbanimet përreth Shkupit po vazhdojnë të përjetojnë tmerrin, por ndërkohë , po vazhdon evakuimi nga zonat më kritike, apo shtëpitë ku niveli i ujit ka mbërritur mbi 2 metra. Në disa pjesë ka shembje të dheut dhe shumë dëme materiale. Deri tani jozyrtarisht mësohet për një viktimë, por ende nuk ka konfirmim zyrtar.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu