Historia e trishtë e jetës së Nikolla Tesla: Punoi për 2 dollarë dita, u tradhtua dhe e gënjyen me dhjetëra herë

Shumica e shpikjeve të mëdha ndryshuan rrënjësisht shoqërinë në të cilën ne jetojmë. Inxhinieri gjenial Nikola Tesla bëri shumë shpikje të dobishme për njerëzimin, por edhe pse ishte një ndër shpikësit më të mëdhenj që ka njohur historia, jeta e tij nuk ka qenë e lehtë si shkak i peripecive që është dashur të kalojë.

Shikoni videon e mëposhtme për të mësuar më shumë për jetën e Nikola Teslas.

Video:


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu