Ibrahimi: Vajzat dhe gratë e Çairit nuk do të nëpërkëmben për një vend pune

Zeqirija Ibrahimi para banorëve të Çairit premtoi se ashtu siç përkujdeset për moralin e familjes së tij, ashtu do të përkujdeset për moralin e secilën vajzë dhe grua në komunën e Çairit dhe se kurë nuk do të lejoj që ata të nëpërkëmben për një vend pune.
“Unë nuk e kam ndërmend as ta nderoj numrin e telefonit e as të shpërngulem prej komunës së Çairit.
Duke e ditur se sa është i gjatë ymri jonë unë, unë ju premtoj se nuk do të lejoj se përshkak të këtij mandati të mos mundem nesër tu takoj në rrugë, për mua më e rëndësishme është fytyra se politika, nuk do të lejoj të koritem kurë”, tha Ibrahimi.
Ibrahimi tha se çelësi i festës dhe fitores në Çairi e ka vetëm një emër dhe ai është numri 14.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu