Izet Mexhiti tregon se si do jetë logo e partisë, Lëvizja Demokratike (FOTO)

Lëvizja Demokratike është emri që do mbajë partia e re në Maqedoni, Izet Mexhiti sot njoftoi opinionin edhe me llogon e partisë.

”Të nderuar qytetarë, Më poshtë mund të klikoni në faqen zyrtare të FB dhe të ndjekni të gjitha të rejat rreth Lëvizjes Demokratike. Potencojmë, kjo faqe është faqja e vetme zyrtare në FB nga e cila do të shpërndahen qëndrimet zyrtare të Lëvizjes Demokratike. Na priftë e mbara!” – shkruan Izet Mexhiti në rrjetin social facebook.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu