Ja në sa ora do të falet namazi Fitër Bajramit

Nesër besimtarët muslimanë kremtojnë festën e Fitër Bajramit,

Pas 30 ditësh agjerim në muajin e Ramazanit, besimtarët i gëzohen kësaj dite duke vizituar familjarë, duke festuar dhe dita ku duhet të paguhen fitrat, zeqati dhe të jepet sadaka.

Namazi i sabahut do të falet në ora 5:30 në Shkup, kurse namazi i Fitër Bajramit në ora 6:43.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu