Ja sa rritje kanë shënuar eksportet e Maqedonisë

Politikat e suksesshme ekonomike të LSDM-së japin rezultate reale. Eksporti në periudhën janar-shtator të këtij viti është rritur për 13,2 për qind. Vlera e tërësishme e eksportit nga vendi arrin 4,8 miliard euro.

Partnerët tanë më të mëdhenj të jashtëm tregtar janë Gjermania, Britania e Madhe, Greqia, Serbia dhe Italia.

Rritja e eksportit dhe importit i detyrohet politikave të suksesshme ekonomike, rritjes ekonomike dhe stabilitetit.

data-full-width-responsive="true">

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu