Ja si do të duket përbërja e re e Qeverisë

Jozyrtarisht është mësuar përbërja e re e Qeverisë së Maqedonisë së Veriut, përcjell TV21.

Kryeministër pritet se do të jetë Hristijan Mickoski, ndërkaq sekretar gjeneral Pançe Toshkovski.

Si ministër i Mbrojtjes është propozuar – Igor Janushev,
– si ministër i Punëve të Brendshme – Aleksandar Janev,
– si ministër të Drejtësisë – “ZNAM”,
– si ministër të Komuniteteve – Lupço Dimovski,
– si ministër i Punëve të Jashtme dhe Tregti të Jashtme – Timço Mucunski
– si ministër për Çështje ekonomike – Alternativa

– si ministër për Financa – Gordana Dimitrievska
– si ministër për Ekonomi dhe punë – Besar Durmishi
– si ministër i Energjetikës – Sanja Pozhinovska
– si ministër për Bujqësi – Cvetan Tripunovski
– si ministër i Shëndetësisë – Arben Taravari
– si ministër i Arsimit dh Shkencës – Vesna Janevska
– si ministër për Politikë Sociale – Fatmir Limani
– si ministër për Transport – Aleksandar Nikollovski
– si ministër për Ekologji – Izet Mexhiti dhe
– si ministër për Sport – Boko Ristevski.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu