Janeva në vizitë të papritur te policia sekrete

Shefja e Prokurorisë Speciale Publike, Katica Janeva, për momentin gjendet në hapësirat e DSK-së ku është duke kryer kontroll në lidhje me procedurën para hetimore në lidhje me përgjimet.

 Janeva me një ekip hetuesish ka fituar pëlqimin nga Drejtoria në MPB në lëndën qëllimi i të cilës është që të vërtetohet se kush dhe si e ka porositur dhe kryer përgjimin. Me informacion shtesë opinioni do të njoftohet nga Janeva personalisht pas përfundimit të kontrollit në Drejtorinë për siguri dhe kundër zbulim.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu