Jordania: Komuniteti ndërkombëtar ka dështuar të gjejë zgjidhje në Gaza

Duke folur në samitin e G7 në Itali, mbreti i Jordanisë Abdullah II e ka quajtur kërcënimin më të madh për rajonin e tij vazhdimin e okupimit të Palestinës.

Ndërsa përpjekja e fundit për të arritur një marrëveshje që mund të çojë në një armëpushim të plotë mbetet e ngecur, ai tha se komuniteti ndërkombëtar nuk kishte bërë sa duhet për të sjellë paqen.

Komuniteti ndërkombëtar ka dështuar të arrijë zgjidhjen e vetme që garanton sigurinë e palestinezëve, izraelitëve, rajonit dhe botës”, tha ai.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu