Ka shitur pite me marihuanë në Sarajevë, njerëzit ankohen se ndihen shumë mirë

Nga Qendra Emergjente në Sarajevë raportuan se ka numër jashtëzakonisht të lartë të thirrjeve nga njerëz që ndihen shumë mirë, dhe te secili pacient gjatë ndërhyrjes vërtetojnë se ata kanë ngrënë byrek te tregu në lagjen Stup, për të cilën portali Sarajevo365.com portal vërteton të jetë bërë me marihuanë dhe jo me spinaq, transmeton InfoShqip.com

Policia po punon për të përcaktuar identitetin e gruas së moshuar e cila gjatë ditës ka shitur byrek te tregu para së cilës është shkruar me gjethe te gjelbërta, e cila është ndoshta edhe arsyeja për të shkaktuar ndjenjën e mirë të tepruar tek dhjetëra banorë të Sarajevës të cilët u ankuan në ambulancë, sepse nuk janë mësuar të ndihen mirë, ose kurrë nuk kanë qenë aq mirë sa atë ditë, dhe disa të tjerë, madje kanë kërkuar ndonjë ilaç që ajo ndjenjë të ndalohet, sepse ata nuk mund të mësohen me një ndryshim të tillë të papritur./InfoShqip.com


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu