“Kadlava”, shija ku bashkohet bakllavaja me kadaifin

Ka ngjallur një interes ëmbëlsira e regjistruar me emrin “Kadlava” nga një prodhues i ëmbëlsirave në qytetin Şanlıurfa të Turqisë dhe e cila përbëhet nga përzierja e bakllavasë me kadaifin, raporton Andolu Agency (AA).

Në qytetin ku mbizotëron kultura e pasur e ushqimeve të shijshme dhe kuzhinës tradicionale lokale, janë të pranishme edhe lloje të ndryshme të ëmbëlsirave si pjesë të pazëvendësueshme e sofrave.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu