Kasami nuk ndalet, krahas punëve për formimin e qeverisë nuk harron investimet në Tetovë

Kryetari i Komunës së Tetovës, Bilall Kasami edhepse është i zënë me punë për formimin e qeverisë, përkundër asaj ai nuk harron punët si kryetar komune për të realizuar punët në qytet.

Sot punimet në qytet u zhvendosën te Banja e Tetovës ku po rregullohet murri mbrojtës.

“Banja e Tetovës si vend i frekuentuar nga qytetarët e Tetovës dhe me rrethinë, meriton infrastrukturë më të mirë dhe të sigurt.

Sot, filluam me punimet për vazhdimin e murit mbrojtës të banjës së qytetit. Qytetarët meritojnë të jenë të sigurt dhe të lëvizin lirshëm dhe rehat në këtë pjesë të qytetit.

Premtimet një nga një po i realizojmë!” ka shkruar Kasami


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu